امروزه استفاده از اپلیکیشن های اندرویدی بسیار افزایش یافته است و تمامی کاربران سعی میکنند که بسیار از کار های خود را با گوشی های هوشمند خود انجام دهند .
در گذشته شما باید برای تولید یک اپلیکیشن اندروید با یک دولوپر برنامه ریزی میکردید و خروجی را پس از چندین ماه می دیدید ولی امروزه با پیشرفت وتوسعه پلت فرم های تحت وب این کار بسیار راحت تر شده است . شاید شما دانش برنامه نویسی برای ساخت یک اپلیکیشن اندروید را نداشته باشید و یا شاید شما یک سایت داشته باشید فرقی نمیکند که یک سایت خبری و یا فروشگاهی ! شما میتواندی توسط این پلت فرم ها که در ادامه مطلب به شما معرفی خواهیم کردن به راحتی ساخت برنامه اندروید برای سایت خود را با درگ دراپ انجام دهدی با تک دیتا همراه باشید .
معرفی 5 پلت فرم برای ساخت اپلیکیشن اندروید برای سایت بدون کد نویسی
APPMAKR
AppMakr یک پلت فرم مبتنی بر ابر است که با استفاده از آن می توانید اپلیکیشن های IOS ، اندروید و HTML5 را بسازید. این مورد یکی از بهترین پلتفرمهای موجود در بین گزینههای دیگر است. علاوه بر آن در این پلتفرم شما هیچگونه محدودیتی برای ایجاد تعداد اپلیکیشنها و بروزرسانیها نخواهید داشت. برخی از بهترین ویژگیهای این پلتفرم شامل موارد زیر می شود:
- یک گالری تصاویر با کیفیت
- پشتیبانی از رویدادها
- پشتیبانی از بروزرسانی زنده
- پشتیبانی از استریم موسیقی و ویدیو
- اتاقهای گفتگو
- قابلیت ادغام با گوگل مپ
- فروشگاه و تقویم موبایلی
- قابلیت نظارت کردن بر اپلیکیشن از طریق داشبورد مدیریت
- قابلیت تغییر توابع و ظاهر اپلیکیشن
GAMESALAD
این پلت فرم نیز برای ساخت برنامه های اندرویدی مورد استفاده قرار گرفته می شود ولی کمی با دیگر اپلیکیشن های تحت وب تفاوت دارد اصل این اپلیکیشن برای ساختن بازی برای سیستم عاملهای macOS ، IOS ، Android و Html ساخته شده است . این پلتفرم از رابط کاربری Drag and Drop استفاده میکند، پس برای ساختن چنین اپلیکیشنهایی شما هیچ نیازی به داشتن دانش برنامهنویسی نخواهید داشت. در این پلتفرم عملیات هایی وجود دارد که با آن می توانید کاراکترها را تغییر دهید ، ویژگی های جدیدی را طراحی کنید و صداهای جدیدی را اضافه نمایید. برخی از ویژگی های مهم این پلتفرم عبارت هستند از:
- رابط کاربرساده
- پرداخت درون برنامهای
- اجازه استفاده از APIهای GameCircle
- انجمن کاربری، برای افرادی که میخواهند اپلیکیشنشان را به در معرض دوستان دیگر قرار دهند و از نقطه نظرات آنها آگاه شوند.
APPY PIE
شما با استفاده از این پلت فرم می توانید به راحتی برنامه های اندروید ios را تولید کنید این پلتفرم هم مانند دیگر پلت فرم ها از قابلیت درگ اند دراپ پشتیبانی می کند . یکی از ویژگی هایی که محبوبیت این وب اپلیکیشن را بیشتر می کند به شما اجازه می دهد پس از تمام شدن برنامه خود را در ای تونز و Google Play منتشر کنید .
خروجی برنامه شما کاملا MultiPlatForm خواهد بود و بر روی تمامی سیستم امل ها به خوبی کار خواهد کرد این اپلیکیشن ها مبتنی بر HTML5 هستند. میتوان آنها را حتی روی Blackberry نیز اجرا کرد. ویژگیهای قابل ملاحظه این پلتفرم عبارت است از:
- پشتیبانی از رویدادها
- قابلیت مشاهده آنالیزها به صورت بلادرنگ
- قابلیت قرار دادن تبلیغات برای کسب درآمد
- پشتیبانی از جیپیاس برای دریافت موقعیت مکانی
- پشتیبانی از اپلیکیشن برای برقرار ارتباط با یک رسانه خارجی مانند یک وبسایت، موسیقی، وبلاگ و یا یک خبرخوان
از این اپلیکیشن میتوانید به صورت رایگان و به صورت نقدی استفاده کنید.
APPERY
Appery یکی از سادهترین و سریعترین پلتفرمها برای ساخت اپلیکیشنهای موبایل به حساب می آید. همه موارد در این پلتفرم به صورت ابری در اختیار همگان است پس نیازی به دانلود یا نصب چیزی روی کامپیوتر خودتان ندارید. برای ساخت رابط کاربری و ظاهر اپلیکیشن میتوانید از رابط درگ/درپ این پلتفرم استفاده کنید. با استفاده از این پلتفرم می توانید برای آندروید، آیاواس و ویندوز فون اپلیکیشن بنویسید.
یکی از مهمترین ویژگیهای پلتفرم Appery وجود یک کاتالوگ افزونه است که از طریق آن هر فرد می تواند توابع زیادی را به اپلیکیشن خود اضافه نماید. البته ناکفته نماند که این وب اپلیکیشن رایگان نیست و هزینه استفاده از این اپلیکیشن نیازمند ۱۸۰ دلار به صورت ماهانه است.
SWIFTIC
Swiftic پلتفرمی است که به نام Como نیز شناخته می شود. این پلتفرم نیز مانند موارد قبلی به شما بدون دانش کدنویسی کمک می کند تا اپلیکیشن موبایل مورد نظر خودتان را ایجاد کنید. پشتیبانی خوب و داشتن ویژگیهای بسیار زیاد کمک می کند تا این پلتفرم به یکی از بهترین پلتفرمهای موجود تبدیل شود.
استفاده از این پلتفرم برای اپلیکیشن از شما فردی مانند یک توسعه دهنده خوب می سازد. استفاده از آن واقعا ساده است، برای ساختن ظاهر اپلیکیشن تنها چند مرحله ساده را باید بردارید. برای ساده تر سازی این مرحله شما می توانید دسته بندی مورد نظر برای ایجاد اپلیکیشن را ایجاد کنید و بعد از آن شاهد پوسته مناسب با آن خواهید بود.
برخی از ویژگی های مهم این پلتفرم عبارت است از:
- قابلیت نگه داری اپلیکیشن با استفاده از آنالیزهای پیشرفته. این ویژگی بدان معناست که توسعه دهنده از اینکه کدام قسمت اپلیکیشن به خوبی کار می کند و کدام قسمت نیاز دارد که تغییر کند، آگاه می شود.
- برای ساختن اپلیکیشن ها در این پلتفرم از یک رابط کاربری درگ/درپ استفاده می شود.
- پشتیبانی از تجارت الکترونیکی در موبایل.
- قابلیت دریافت نظر و فییدبک از کاربران.
- پشتیبانی از ایجاد فهرستهای سفارشی.
- پشتیبانی از شبکه های اجتماعی و RSSها.
- پشتیبانی از شخصی سازی توابع و ظاهر اپلیکیشن.
- پشتیبانی از قابلیت کسب درآمد.
- پشتیبانی از رویدادها.
Thunkable
شاید در میان پلت فرم هایی که برای ساخت اپلیکیشن برای سایت و یا … که در بالا گفته شد بهترین آن ها این کزینه می باشد
بااستفاده از این اپلیکیشن، هرکسی میتواند برای خود اپلیکیشن بسازد؛ در Thunkable میتوانید بهراحتی قابلیت ها و فانکشنهای دلخواه را انتخاب نموده و آنها را به اپلیکیشن خود وارد کرده سپس اپلیکیشن شما برای لانچ آماده است. بر اسا تجربه و فیدبک های گرفته شده از سمت کاربران این پلت فرم یکی از محبوب ترین اپلیکیشن های ساخت برنامه های اندروید می باشد از قابلیت های جالب و این پلت فرم می توان به موارد زیر اشاره کرد :
- رابط کاربری نیتیو + متریال دیزاین
- در این اپلیکیشن نهتنها میتوانید تصاویر دلخواه خود را به کار ببرید بلکه با استفاده از Microsoft Emotion و Image Recognizer نیز قادر خواهید بود تا ایموشنها و کپشنهایی را نیز به تصاویر اپلیکیشن خود بیفزایید.
- اشتراکگذاری + چت + امکانات صوتی
- نقشه + مکانیابی
- حافظهٔ لوکال و کلود
- بااستفاده از کامپوننت AdMob Ads قادر خواهید بود تا از اپلیکیشن خود کسب درآمد نمایید و یا میتوانید اپ خود را با سایر امکانات موجود در تلفنهای هوشمند (مانند بلوتوث، انافسی، شتابسنج و …) ادغام نموده و از آن بیشتر لذت ببرید.
شما اگر بتوانید Ui | Ux سایت خود را به خوبی طراحی کنید به طوری که زیبایی خود را در تمامی سایز ها حفظ کنید می توانید به راحتی توسط یک کامپوننت به نام Web View توسط این پلت فرم در زمان کم تر از 3 دقیقه اپ موبایل را برای سایت خود طراحی کنید
امید واریم که این مطلب هم مورد توجه شما قرار گرفته شده باشد نظرات و پینهاد های خود را با ما در میان بگذارید