۱۴۰۳-۰۹-۱۳
مجله تک دیتا
شبکه

مجازی سازی اتاق سرور | مفاهیم؛کاربردها و مزایا

مجازی سازی

مجازی سازی سرور و شبکه به یکی از عضو های جدا نشدنی از دنیای اینترنت و داده ها تبدیل شده اند با توجه به افزایش بهره وری از سخت افزار سرور و سیستم ها و کاهش هزینه های نگهداری و راه اندازی , مجازی سازی سرور مورد توجه بسیاری از ادمین سرور ها و کارشناسان IT قرار گرفته است . در ادامه در این مقاله قصد داریم که به شما مزیت های مجازی سازی را به شما معرفی کنیم با تک دیتا همراه باشید .

مزایای مجازی سازی سرور

سرو های فیزیکی کمتر


اولین مزیت مجازی سازی کاملا مشخص است. از آنجا که خیلی از ماشین‎های مجازی می‎توانند روی یک سرور فیزیکی اجرا شوند نیاز به خرید و نگهداری از چند سرور برطرف می‎شود و در بخش قابل ملاحظه‎ای از هزینه‎ها صرفه جویی خواهد شد. در زیرساخت IT سنتی برای جلوگیری از فشارهای مرتبط با اضافه بار کاری خیلی از سرورها بیش از حد بزرگ هستند. گروه بندی چند ماشین مجازی در یک مکان باعث می‎شود تا بهتر بتوان از یک سرور مجازی بهره برداری کرد.

دسترسی بهتر


امروزه راهکارهای مجازی سازی باعث افزایش اشتیاق به استفاده از ماشین‎های مجازی شده است. آگاهی از این که این امکان وجود دارد تا یک ماشین مجازی را از یک سرور فیزیکی به سرور دیگر (حتی بدون نیاز به توقف آن) منتقل کرد، به طرفداران آن اضافه خواهد کرد. این قابلیت یک عنصر کلیدی برای افزایش سطح دسترسی به خدمات شما محسوب می‎شود. استفاده از دو سرور فیزیکی زیرساخت مجازی سازی را دو برابر می‎کند. در مواردی که برای یکی از این دو سرور مشکلی رخ می‎دهد، ماشین‎های مجازی به طور خودکار به سرور دوم منتقل می‎شوند.

عملکرد بهتر به علت توزیع کار


سرعت همیشه در پردازش داده ها اولویت داشته است از این رو مجازی سازی سرور میتواند سرعت بستر شبکه شمارا بیشتر کند از این رو که میزان پردازش و داده ها بر روی سرور های مختلف تقسیم می شوند . و زمانی که فشار وبار یک سرور بیشتر شود پردازش ها به طور خودکار به سمت سروری که خلوت تری است هدایت می شود . و در این صورت پردازش ها می توانند از منابع سیستم مانند رم و سی پی یو حد نهایت استفاده را ببرند . بنابراین میتوان میزان حجم کاری سرورهارا براساس میزان پردازشی که انجام می دهند  برنامه ریزی کرد .

امینت بیشتر در مجازی سازی سرور


هیچ وقت نباید از اهمیت امنیت غفل شویم و این نکته هم همیشه مورد بحث قرار می گیرد و راهکار های زیادی روزانه برای افزایش امنیت امنیت ارایه می شود .در زیرساخت IT سنتی به اشتراک گذاری فایل، سیستم پیام رسان و حتی سرور وب، همگی روی یک سرور اجرا می‎شوند. بنابراین اگر یک ای‎میل توسط یک بدافزار آلوده شده باشد تمام سرویس‎های دیگر میزبانی شده روی این ماشین نیز در معرض خطر قرار خواهد گرفت . شما می توانید در مجازی سازی وظایف و سرویس های یک سرور فیزیکی را به چند ماشین مجازی انتقال دهید در این صورت آسیپ پذیری بر روی آن ها دیگری را تحت تاثیر قرار نمی دهد .

منسوخ نشدن


به عنوان بخشی از خدمات سیستم‎های کامپیوتری معمولا کاربران ترجیح می‎دهند کارهای خود را روی یک سرور اختصاصی انجام دهند، زیرا امکان پیکربندی آن به شکل خاص و سفارشی وجود دارد اطمینان از بازیابی و نوسازی این سرور اختصاصی که تنها توسط یک برنامه کاربردی استفاده می‎شود اغلب بی‎ثمر است. ابزار P2V (فیزیکی به مجازی) این امکان را فراهم می‎کند تا اغلب سرورهای فیزیکی را به ماشین‎های مجازی تبدیل کرد. بعد از انجام این کار سرور ERP مجازی سازی شده شما قادر خواهد بود در انتهای عمر خود تنها از طریق ماشین مجازی از یک ماشین به یک سرور جدید جابجا شود.

5/5 - (1 امتیاز)

این مطالب را هم مطالعه کنید

مجازی سازی مهم ترین بخش دیتاسنتر

vahid fatehi

ماشین مجازی یا Virtual machine چیست

زاهد

نظر شما چیه؟

12 + 2 =